Turvallinen koti on tärkeä asia. Tarjoamme rikosilmoitin- ja valvontakamerajärjestelmät, niiden kaapeloinnin, asennuksen sekä huollon.

Turvallisuus

Meiltä saat älykkäät laitteet jotka lähettävät hälytyksen vaikkapa tekstiviestillä suoraan matkapuhelimeesi. Järjestelmän avulla voidaan myös ohjata kiinteistön sähkölaitteita – esimerkiksi loma-asuntojen lämmityksen ohjaus etänä säästää mukavasti sähköä.

Vaihtoehtoja meillä on monenlaisia ja järjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Suunnittelemme turvajärjestelmän aina tapauskohtaisesti oli kyseessä sitten liiketila, koti tai loma-asunto. Varmistamme näin että ratkaisu on aina kohteeseen sopiva.

 

 

Casatecilta hälytinjärjestelmän saa sekä ilman asennusta että ”avaimet käteen”-periaatteella.  Langattomat hälytinlaitteet on mahdollista saada myös esiohjelmoituina jonka jälkeen murtohälytinjärjestelmä on helppo asentaa itse.

Kameravalvontajärjestelmät ovat paikallaan silloin kun tiloja ei ole mahdollista tarkkailla.

Kameravalvonta on tärkeä osa nykyaikaista turvallisuusjärjestelmää. Kameralla voidaan valvoa niin sisä- kuin ulkotilojakin. Kameran liiketunnistimista voidaan myös johtaa suora hälytys esimerkiksi omaan matkapuhelimeen. Jo pelkkä kameroista tiedottaminen ja niiden näkyminen vaikuttavat ennaltaehkäisevästi ilkivaltaan ja varkauksiin.

 

  Nopea apu - lähetä viesti

  Kuvaa ongelmasi ja lähetä viesti. Toimimme yhden arkipäivän sisällä.  Nimi:
  Puhelinnumero:
  Sähköpostiosoite:
  Viesti: